Enhedslistens byrådsgruppe besøger Løvvangen

Enhedslistens byrådsgruppe besøger Løvvangen

  • Lørdag den den 14. oktober stemmer Enhedslistens byrådsgruppe sammen med andre medlemmer af Enhedslisten dørklokker i Løvvangen. Vi gør det for at få input fra beboerne om, hvilke ønsker det har til fremtidens udvikling i kvarteret,. Med dette initiativ følger vi op på det lyttemøde, vi tidligere har holdt på Løvvangskolen, udtaler Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten
  • De  seneste år har budt på mange forandringer for Løvvangen. Der er gennemført en flot renovering med stor inddragelse af beboerne. Desværre har Aalborg Kommune og staten ikke understøttet denne positive udvikling. Først blev nærpolitiet flyttet ud i lufthavnen. Derefter lukkede Aalborg Kommune Løvvangen skole og Fritidscenteret Løvbakken. Det er rigtig skidt og har skabt nye udfordringer for Løvbakken. Derfor stemte Enhedslisten imod disse beslutninger, fortsætter Per Clausen. 
  • Nu har kommunen sat en proces i gang for udvikling af Løvvangsområdet. For Enhedslisten er det helt afgørende, at det bliver områdets beboere, som kommer til at bestemme indholdet af denne proces. Derfor opsøge vi beboerne for at få deres input, siger Per Clausen.
  • Når Løvvangsskolen bliver revet ned bliver der brug for nye lokaler til fælles aktiviteter. Derfor er etableringen af et større Kvarterets Hus eller et Sundhedshus en oplagt ide. Udviklingen af Løvvangen skal ses i sammenhæng med resten af Nørresundby. Løvvangen skal være en integreret del af Nørresundby. Derfor skal biblioteket bevares og udbygge. Den kommunale tandklinik skal bevares i området. Det opsøgende arbejde i forhold til børn og unge  skal styrkes. Skuret skal fastholdes og have de nødvendige resourcer, slutter Per Clausen.

Yderligere kommentarer:
Per Clausen
Tlf.: 3337-5008