Medlemsmøde om politisk og organisatorisk udvikling

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 21/01/2020
19:00 - 21:00

Lokation
Socialisternes Hus, Aalborg

Kategori Ingen Kategori


I Aalborg holder vi medlemsmøde om Enhedslistens politisk og organisatorisk udvikling, tirsdag d. 21. januar kl. 19.00 på Socialisternes Hus, Søndergade 12.

Mødet afholdelse på baggrund af udsendt oplæg fra hovedbestyrelsen (se oplægget nedenunder)

 

Oplæg fra hovedbestyrelsen (HB) til debat om Enhedslistens politiske og organisatorisk udvikling

Årsmødet 2019 vedtog at igangsætte en bred debat om partiets udvikling, som skal munde ud i konklusioner og handleplaner på årsmødet 2020. Der skal dels udarbejdes et forslag til politisk udtalelse med en politisk analyse og de politisk-strategiske konklusioner, vi når frem til på baggrund af analysen. Og dels et forslag til organisatoriske ændringer der kan vedtages på årsmødet i 2020 og en handleplan for arbejdet med organisationsændringer derefter.

Formålet med strategidebatten er at få sat fokus og retning på de overordnede politiske opgaver, vi er enige om vores parti skal løse. Debatten skal samtidig klargøre, om der er behov for organisatoriske ændringer, for at vi kan løse disse opgaver.

Det betyder, at der ud over det politiske dokument, vil blive arbejdet med organisationsændringer gennem forslag til ændringer af vores organisation, vedtægter mv. Såfremt medlemmer, afdelinger, udvalg eller andre måtte have forlag til organisationsændringer eller vedtægtsændringer indgår de således i processen.

Hovedbestyrelsen håber, at mange vil deltage i debatten. Også mange af de, der ikke plejer at deltage. Vi har brug for alles bidrag for at kunne udvikle vores parti.

Det er en meget ambitiøs plan, som blandt andet indebærer, at der skal fremsættes hovedforslag allerede den 14. februar 2020. For at fremskynde afklaringen af problemstillinger og mulige løsninger, kommer hovedbestyrelsen her med et oplæg til partidebatten. Hovedbestyrelsens plan er, at de overskrifter og temaer der er i papiret her, er de samme som hovedforslaget vil indeholde. Hovedbestyrelsen har selvfølgelig ikke intentioner om at drage konklusioner på en partidebat, som ikke er igangsat endnu, men vi håber at dette papir vil blive inddraget i debatten og at det kan give en idé om, hvad hovedbestyrelsen forestiller sig at konklusionerne omhandler. 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 21 = 23