Møde i Nørresundby

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26/11/2020
19:00 - 21:00

Lokation
Nørresundby Gl. Rådhus

Kategori Ingen Kategori


Vi kunne godt tænke os at få skabt mere aktivitet blandt medlemmer bosiddende i Nørresundby. Derfor har vi taget initiativ til dette brev og håber at få etableret en lokalgruppe i Nørresundby.

 Vi vil i den kommende tid ringe rundt til medlemmerne i Nørresundby for at høre, om der er opbakning til at danne en lokalgruppe.

Enhedslisten har pt. 39 medlemmer, der er bosiddende i Nørresundby.

Formålet med gruppen er ikke lagt fast. Men vi forestiller os, at vi kan tage udgangspunkt i de lokale forhold i Nørresundby.

F.eks. skal der i den kommende tid vedtages en kommuneplan for hele Aalborg kommune, det får også indflydelse på, hvordan Nørresundby skal udvikle sig.

Der er også Stigborgs Brygge-området, hvor det er meningen, at der skal opføres boliger til flere tusinde. Det får betydning for hele udviklingen i Nørresundby og indflydelse på f.eks. skolestrukturen.

Et andet emne for lokalgruppen kunne også være kommunalvalget næste år i november. Hvis vi skal markere os i Nørresundby skal der formuleres, hvad vi gerne vil have, at der skal ske i Nørresundby.

Det vil være muligt at få produceret lokalt valgmateriale til uddeling i Nørresundby.

Når vi har ringet rundt til alle, vil vi i fællesskab med dem, som har vist interesse for gruppen, holde et møde på det gamle rådhus i Nørresundby. Her kan vi tale videre om mulige rød-grønne initiativer i Nørresundby.

 Rød-grønne hilsner

Bente Schmidt Nielsen, Vesterbrogade 4, A st. tv., Nørresundby Tlf. 20647594

Rasmus Falck Østergaard, organisationssekretær i Nordjylland (Bor i Aalborg) Tlf. 24524148