Naturmødet 2018

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 24/05/2018 - 26/05/2018
Hele dagen

Lokation
Naturmødet

Kategori Ingen Kategori


Enhedslistens program

Enhedslisten er igen i år med på Naturmødet, hvor vi har en bod, som du er velkommen til at kig forbi til en snak om grønne visioner og natur eller hvis du har lyst til at prøve vores ulvequiz.

I år er der mulighed for at deltage i vores ulvequiz, som afvikles fra torsdag til lørdag.

Lørdag formiddag klokken 11.00 er der ulveoplæg om ulven samt gennemgang af ulvequizzen.

Foreløbigt program for Enhedslistens stand:

Torsdag d. 24. maj

Klokken 14.00-15.00

  • Mød Pernille Skipper til en snak om grønne visioner og grøn omstilling
    Undervejes serveres der røde og grønne pandekage med melorme.

Fredag d. 25. maj

Klokken 10.00-12.00

  • Naturmad m. Louise Hvelplund og Peder Hvelplund. Opleve nye sider af den lokale natur, når der serveres mad fra den lokale natur.

Lørdag d. 26. maj

Klokken 11.00

  • Resultatet af ulvequizzen afsløres.
    • Sebastian Klein og Øjvind Vilsholm (MF for Enhedslisten) gennemgår svarene i ulvequizzen og vinderen kåres.

Hvad er naturmødet?

Naturmødet er et årligt nationalt folkemøde om og i naturen. Gennem tre dage omdannes den nordjyske by Hirtshals til epicenter for dansk naturdebat og naturoplevelser. Naturmødet afholdes for tredje gang den 24.-26. maj 2018 i Hirtshals.

Naturmødet er vind i håret, fuglekiggere og natursyn i konflikt. Det er debat, aktiviteter og folkefest og her mødes økologer, konventionelle, nysgerrige, naturvejleder, børn, politikere, videnskabsfolk, vinterbadere og mountainbikere. Naturmødet er – ligesom naturen – for alle og sammen sætter vi dagsordenen for naturdebatten i Danmark.

Debat om naturen

Fra de seks forskellige platforme Thunderdome, Life, Learn, The Village, Explore og Roots bliver dit syn på naturen udfordret. Hvad skal vi med den? Skal den reddes eller bruges? Bevares eller udvikles? Bliv inspireret når fagfolk, politikere og entusiaster støder sammen om naturen.

Oplevelser i naturen

Rollespillere, kitesurfere og lystfiskere. Mountainbikere, børnehaver og naturister. Deres legeplads er den samme – naturen. Kom og vær med i et utal af særprægede og fantastiske oplevelser under åben himmel.