Stemningsbilleder fra offentligt møde med Pernille Skipper og Stine Brix

90 til offentligt møde med Pernille Skipper og Stine Brix om hvordan vi bekæmper vi fattigdom og ulighed

Et lille tilbageblik på en skøn aften (24. august’17) på Trekanten i Aalborg Øst sammen med godt 90 fremmødte aalborggensere.

Trekantens Cafeteria sørgede for Chili Con Carne – med og uden kød – til de ca. 60, der var mødt frem klokken 18 for at nyde hinandens selskab, få noget godt at spise og en uformel snak om vejen og livet.En time senere var vi godt 90 tilstede og det offentlige møde med Pernille og Stine gik i gang.

Vores spidskandidat til Kommunalvalget den 21. november, Per Clausen, skrev i sin facebook-opdatering dagen derpå:

“Tak for en super god dag til alle, der var med til Enhedslistens sommergruppemøde i Aalborg igår. Ikke mindst til de 90 fremmødte til det offentlige møde om ulighed og fattigdom.
Jeg gik derfra med masser god energi og fornyet tro på, at vi kan komme urimelig og umenneskelig behandling af syge og arbejdsløse til livs, hvis vi bliver ved med at kæmpe sammen. Vi har alle en interesse i, at alvorlige sociale begivenheder ikke fører til en social nedtur.
Vi vil et fællesskab, som griber og støtter.
Det skal ikke bare være et sikkerhedsnet – men en trampolin!

Opslået af Torben Skovgaard på 7. september 2017

Flemming Gade, kandidat til Kommunalvalget, reflekterede i sin FB-opdatering sådan:

“Regeringen vil give skatterabatter til de rigeste danskere på 22 milliarder. Det vil medvirke til at øge uligheden i samfundet, og betyde nedskæringer på velfærden.Enhedslisten vil en anden vej.

  • Vi vil have flere kollegaer til velfærdens helte!
  • Vi vil en fair løn til velfærdens helte!
  • Vi vil tillid til velfærdens helte!”