Giv et løft til Kunsthal Nord

  • Jeg mener, at Kunsthal Nord er en vigtig del af kulturtilbuddet i Aalborg med deres fokus på eksperimenterende dansk og international nutidskust med en særlig forpligtelse over for kunstnere fra Nordjylland. Derfor møder Enhedslisten op til budgetforhandlingerne i Aalborg Kommune med et ønske om, at Kunsthal Nord styrkes, udtaler Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten i Aalborg Byråd.
  • Det første led i denne styrkelse er at sikre, at Kunsthal Nord fremover har en selvstændig leder. Jeg frygter, at forslaget om at droppe dette er et første skridt til at nedlægge Kunsthal Nord og det vil efter min opfattelse være en katastrofe for kunst- og kulturlivet Aalborg, fortsætter Per Clausen.
  • Set i lyset af forslaget om at spare lederen for Kunsthal Nord væk virker det helt malplaceret, at man i budgetforslaget for Aalborg Kommune afsætter 10 millioner kroner ekstra til Artcenter Spritten, fordi udgifterne til dette ser ud til at blive langt højere end forudset. Det beløn kan man drive Kunsthal Nord for i over 10 år – og det synes jeg er en bedre anvendelse af disse midler, slutter Per Clausen.

Yderligere kommentarer:
Per Clausen
Tlf.: 31 37 50 08

Kunsthal Nord – hjemmeside

Kunsthal Nord på Facebook