Nytårskur 2017

Enhedslisten afholder sin traditionsrige nytårskur den 21. januar klokken 13-16 i Socialisternes hus, Søndergade 12, 9000 Aalborg. Der bliver taler ved Karaten Simonsen, formand for Aalborg Lærerforening og Per Clausen, Gruppeformand for Enhedslisten i Aalborg Byråd.

  • Jeg er er meget glad for igen at kunne invitere vores medlemmer, venner og samarbejdspartnere samt politiske med- og modspiller med til vores traditionsrige nytårskur. Det er en god anledning til at se tilbage på året der gik og på de udfordringer, vi står over for i 2017, udtaler Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten i Aalborg Byråd.
  • Udfordringerne bliver mange. Regeringen lægger igen op til forringelser i den kommunale velfærd og truer med at tvinge kommunerne til privatiseringer og udliciteringer. Det bliver en af årets vigtigste opgaver at slå disse angreb tilbage, som vi gjorde sidste år med regeringens omprioriteringsbidrag. i forhold til regionerne bliver det helt afgørende at få at en stopper for kravet om 2 procents effektiviseringer år efter år, fortsætter Per Clausen.
  • Vi kan kun vinde denne kamp sammen med andre og derfor er det helt naturligt os, at vi i år har bedt Karsten Simonsen, som en formand for Aalborg Lærerforening. Netop de kommunalt ansatte og deres fagforeninger er vigtige samarbejdspartnere for os i forsvaret for den kommunale velfærd, slutter Per Clausen.