Aalborg skal også tilbyde moderne bofællesskaber

Pressemeddelelse: Aalborg skal også tilbyde moderne bofællesskaber

  • Flere og flere steder i Danmark etableres der moderne bofællesskaber, som konsekvens af, at mange familier, enlige forsørgere og enlige ønsker at indgå i fællesskaber, der kan gøre det nemmere, at få hverdagen til at hænge sammen, udtaler Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten i Aalborg Byråd.
  • Efter at planerne om at etablere et seniorbofællesskab på Spritgrunden er kommet frem, har jeg modtaget flere henvendelse fra borgere, som har gjort opmærksom på, at det ikke kun er ældre borgere, som ønsker at bo i et bofællesskab, fortsætter Per Clausen.
  • Jeg har derfor over for rådmand Hans Henrik Henriksen foreslået, at der i Aalborg skabes plads til bofællesskaber med et fælleshus med faciliteter til fællespisning, fester og praktiske formål og større og mindre lejligheder i tilknytning til dette fælles hus, siger Per Clausen.
  • Jeg er sikker på, at der vil være stor efterspørgsel efter sådanne muligheder og jeg opfatter det, som et nødvendigt initiativ for at fastholde udviklingen F Aalborg som en moderne og attraktiv storby, slutter Per  Clausen.

Her er et eksempel på et sådant projekt: http://soroe.dk/nyheder/2016/12/nyt-boligkoncept-paa-vej

Yderligere kommentarer:

Per Clausen
Tlf.: 3167-5008

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

99 − = 93