Stigsborg-projekt indeholder store perspektiver

Stigsborg-projekt indeholder store perspektiver

  • Med indgåelsen af aftalen med Enggaard og PFA Pension om etableringen af et arealudviklingsselskab, har Aalborg Kommune ikke bare sikret dig, at der kommer gang i det flotte Stigsborg-projekt. Med etableringen af dette arealselskab har vi skabt en konstruktion, der giver kommunen afgørende indflydelse på udviklingen i dette område og andel i den fremtidige fortjeneste på denne, udtaler Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten i Aalborg Byråd.
  • Der er tale om en konstruktion, der giver mulighed for en langt mere demokratisk byudvikling, end vi har set indtil nu, hvor investorerne har haft alt for stor indflydelse på udviklingen. Istedet for bare at sælge jorden til private investorer, bliver kommunen her siddende ved bordet som medejer. Det er der store perspektiver i, fortsætter Per Clausen
  • Også økonomisk er der tale om en god aftale, som både på kort og længere sigt vil give Aalborg Kommune gode indtægter. Den situation kan ikke undgå at påvirke de kommende budgetforhandlinger og gøre det betydeligt nemmere nå frem til en aftale, som sikrer forbedringer i velfærden  samtidig med, at der gennemføres de nødvendige investeringer, slutter Per Clausen.

Yderligere kommentarer:
Per Clausen
Tlf.: 3167-5008

Se Aalborg Kommune’s eget opslag – klik her

Gå til Havnefrontens egen hjemmeside – klik her