Ungebyrådet skal have reel indflydelse

Ungebyrådet skal have reel indflydelse

  • Hvis vi mener forsøget med et Ungebyråd alvorligt må vi også give dem reel indflydelse. Derfor foreslår Enhedslisten nu, at udvalgene under Aalborg Byråd skal forpligte,sig til at realitetsbehandle forslag, der kommer fra ungebyrådet. Det sikrer ikke, ar de unges forslag bliver vedtaget, men at de altid får en seriøs politisk behandling. Det kan være med til at gøre arbejdet i ungebyrådet mere interessant og give arbejdet et reelt indhold, udtaler Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten i Aalborg Byråd.
  • I første omgang vil jeg stille forslaget på Skoleudvalgsmødet på tirsdag, hvor vi i forvejen har Ungebyrådet på dagsordenen og jeg vil følge op i forhold til de andre udvalg i forbindelse med fællesmødet mellem Ungebyrådet og Byrådet den 28. august, fortsætter Per Clausen.
  • En anden mulighed er at udpege nogen områder, hvor Ungebyrådet får mulighed for af igangsætte initiativer og træffe beslutninger på egen hånd. Det er også en af de ting, jeg ser frem til, af drøfte på fællesmødet mellem Ungebyrådet og byrådet, den 28. august, slutter Per Clausen.

Yderligere kommentarer:
Per Clausen
Tlf. 3167-5008