Om Enhedslisten

Enhedslisten blev dannet i 1989, og er et socialistisk og demokratisk græsrodsparti med lokalafdelinger over hele landet. Vores medlemstal er vokset de seneste år, men hvis vi virkelig skal rykke, har vi også brug for dig.

Enhedslisten er ikke for karrieremagere og levebrødspolitikere. Alle Enhedslistens ansatte tjener det samme som gennemsnittet for en metalarbejder i København. Politikerne afleverer en stor del af deres løn i partiskat og må kun være fuldtidspolitikere i et begrænset antal år, så vi kan få nye kræfter ind med andre erfaringer.

Enhedslisten har ingen formand, men en kollektiv ledelse.

Som medlem af Enhedslisten er du med i et levende partidemokrati med åbne udvalg, åbne hovedbestyrelsesmøder og urafstemning om vores spidskandidater til Folketinget.

Enhedslisten har ingen ungdomsorganisation, men opfordrer sine unge medlemmer og andre unge socialister til at blive aktive i Socialistisk Ungdomsfront eller i Rød-Grøn Ungdom

Partiet havde 1. oktober 2016 over 9000 medlemmer.

Enhedslisten Aalborg

Enhedslisten Aalborg dækker geografisk hele Aalborg kommune. Vi har 292 medlemmer pr. den 1. janura 2021.

Vi har 3 byrådsmedlemmer: Per Clausen, Anna Aaen og Lasse Olsen.

Vi holder til i Socialisternes Hus, Søndergade 12, Aalborg. Her har vi partilokale og deler mødelokaler med resten af husets organisationer.

I menuen ”Vær aktiv” kan du se, hvordan du kan deltage i afdelingens aktiviteter.

Bestyrelsen holder møde en gang i måneden, se i kalenderen, hvornår næste møde er. Mødet er åbent for alle medlemmer. Du kan skrive til bestyrelsen på [email protected]

Enhedslisten Aalborg har kontonummer: Merkur bank 8401 1162132

og CVR-nummer: 32745962

Enhedslistens historie