Kritik af Thomas Kastrup fra valgforbund – åbent brev om hans støtte til lockout

Kritik af Thomas Kastrup fra valgforbund

Samtlige partier – med undtagelse af Socialdemokratiet – i det valgforbund, som sikrede Socialdemokratiet flertallet i Aalborg Byråd kritiserer nu Thomas Kastrups støtte til stor-lockoutens det kommunale område. Det sker i et åbent brev til ham.

Åbent brev

Kære Thomas Kastrup Larsen

Repræsentanter for Alternativet, SF og Enhedslisten har på et møde i Aalborg den 12. marts 2018 diskuteret udsigterne til konflikt på det offentlige område.

Vi var enige om, at det meget omfattende lock-out varsel, som de offentlige arbejdsgivere (KL, Danske Regioner og Staten) har fremsendt, er udtryk for en voldsom optrapning af denne konflikt. Vi synes, det er uhensigtsmæssigt og synes i stedet fokus skulle være på at sikre en forhandlingsløsning, hvor der udvises respekt for det store arbejde de offentligt ansatte i hverdagen gør for at få vores velfærd til at hænge sammen.

Vi vil derfor gerne spørge dig om, hvorfor du tilsyneladende har valgt at støtte denne optrapning og opfordre dig til at arbejde for, at lock-outen ikke realiseres i det omfang, som der er lagt op til.

Med venlig hilsen

Anne Dorrit Harris Alternativet
Allan Norre Pedersen, SF
Per Clausen, Enhedslisten