Enhedslisten giver alle mulighed for at påvirke vores program for Aalborgs fremtid

Pressemeddelelse: Enhedslisten giver alle mulighed for at påvirke vores program for Aalborgs fremtid

25. januar 2017

  • Enhedslisten har siden vi kom i byrådet afholdt en række lyttemøder om forskellige emner og i forskellige dele af byen. Det skyldes, at vi vil basere vores politik på dialog med de mennesker, som bor i Aalborg Kommune. For os er det helt afgørende, at inddrage almindelige mennesker og folkelige organisationer i beslutningerne i Aalborg og i udviklingen af vores politik, udtaler Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten i Aalborg.
  • Derfor sender vi nu vores forslag til kommunalpolitisk program ud i høring, hvor vi inviterer alle til at komme med kommentarer og forslag til forbederinger. Vi lægger det på vores hjemmeside, facecbooksider og sender det til fagforeninger, boligorganisationer, grønne organisationer m.v., fortsætter Per Clausen.
  • Vi afholder også 4 lyttemøder, hvor vi opfordrer alle interesserede til at deltage. Vi mener, at der er et demokratisk underskud i Aalborg, fordi borgerne ofte bliver inddraget alt for sent eller slet ikke i forhold til vigtige spørgsmål. Dette demokratiske underskud forsøger vi at rette op på, men vi mener også, det er oplagt at starte med os selv. Derfor denne proces, slutter Per Clausen

Enhedslistens lyttemøder afholdes i Socialisternes Hus, Søndergade 12, 9000 Aalborg

  • Den 14 februar klokken 17.00-18.30 Solidarisk Kommune med fokus på lige muligheder for børn og unge.
  • Den 14. februar 19.00-2030 Solidarisk Kommune med fokus på fattigdom, beskæftigelse m.v..
  • Den 16. Februar klokken 17.00-18.30. Demokratisk kommune
  • Den 16. Februar klokken 19-20.30 Grøn kommune

Yderligere kommentarer:
Per Clausen
Tlf. 31675008