Renovering af Østre Alle Hallen

  • Østre Alle Hallen har trængt til en grundig renovering i mange år. Jeg er derfor meget glad for, at budgetforligspartierne i Aalborg Byråd i dag blev enige om at afsætte 12,7 millioner kroner i 2020 til at få denne hal renoveret.
    Det er et fortjent skulderklap til Aalborg HK, som yder en fremragende indsats og vil være til stor glæde for borgerne Vejgaard og Ø-gadekvarteret, udtaler Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten i Aalborg Byråd.
  • Aftalen om Østre Alle Hallen indgår i en aftale om yderligere fremrykning af anlægsinvesteringer i Aalborg Kommune på lidt over 84 millioner kroner.
    Disse investeringer medvirker (sammen med de 400 millioner vi afsatte tidligere i april) til at skabe beskæftigelse i Aalborg og en tiltrængt renovering af de kommunale bygninger i Aalborg, fortsætter Per Clausen.
  • Med denne aftale viser budgetforligspartierne deres vilje til at bruge kommunale investeringer offensivt til at skabe beskæftigelse, klimaløsninger og bedre forhold for borgerne og de ansatte i Aalborg Kommune.
    I Enhedslisten er vi glade for at kunne være med til at sikre disse investeringer, slutter Per Clausen

Yderligere kommentarer:
Per Clausen
Tlf. : 31 37 50 08