Regeringens såkaldte “ghettoplan” skal afvises

Regeringens såkaldte “ghettoplan” skal afvises

  • Regeringens nye såkaldte “ghettoplan” er et skækkatalog over strafstramninger, diskrimination, nedrivning af boliger og afskaffelse af det kommunale selvstyre.
    Desværre ser det også ud til, at nogen af disse overgreb kommer til at ramme de to områder i Aalborg Kommune (Grønneparken og Løvvangen) som gennem en hård indsats fra ikke mindst beboernes og boligforeningerne har kæmpet sig ud af regeringens såkaldte “ghettoliste”. Takken får de nu i form af en række nye overgreb rettet mod disse kvarter og beboere, udtaler Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten i Aalborg Byråd.
  • Jeg forventer en massiv afvisning af disse forslag fra Aalborg side. Vi foretrækker løsninger, der virker på rigtige problemer. Vi vil løse problemerne sammen med de mennesker, der lever med dem og i dem. Vi tror på samarbejde og fællesskaber. Regeringens udspil vil kun gøre det vanskeligere at løse denne opgave – ikke mindst fordi man på en række områder vil pålægge kommunerne at følge regeringens ideer, fortsætter Per Clausen.
  • Enhedslisten opfordrer alle gode kræfter i Aalborg til at stå sammen om at fastholde tillid, samarbejde og støtte som grundpillerne i vores fælles arbejde for at løse problemerne i de udsatte boligområder og for vores mindre heldigt stillede medborgere, slutter Per Clausen

Yderligere kommentarer:
Per Clausen
Tlf. 3167-5008