Hvordan kan Esben Lunde Larsen stadig være minister?

Hvordan kan Esben Lunde Larsen stadig være minister

Er der noget, jeg ganske enkelt ikke forstår, så er det, hvordan Esben Lunde Larsen stadig kan varetage en så magtfuld post, som en ministerpost nu engang er.

Det er frustrerende at være vidne til, hvordan en minister i dén grad blot kan vælge at ignorere anbefalinger og kritik fra fagfolk og mange andre med faglig og kompetent viden i bagagen, uden at dette medfører nogle konsekvenser og ikke engang den mindste kritik fra eget bagland.

Demokratiet synes at fejle, når én mand med en ministerpost på egen hånd kan træffe så skæve beslutninger, der kan få alvorlige konsekvenser og følger for miljøet og den natur, vi allesammen har et fælles ansvar overfor.

Velvidende at miljø og natur især i disse tider har brug for ekstra omtanke, beskyttelse og pleje, og velvidende at konsekvenser for netop miljø og natur sætter både dyr og menneskers sundhed i fare, burde være nok til, at få en minister til at tænke sig om en ekstra gang. Men ikke Esben Lunde Larsen (der i øvrigt også jokkede gevaldigt i spinaten i sin forhenværende ministerpost).

Ministeren er tilsyneladende ikke klar over, at #fællesskabfungerer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 1